Over boekhoudhulp.com

Ik ben Chantal en ik ben de oprichter van Boekhoudhulp. Ik ben 37 jaar en woon samen met mijn man en 3 dochters in Pijnacker.

Vanaf jongs af aan ben ik al gedreven met cijfers en heb ik het ondernemerschap van huis uit meegekregen.

Naast mijn theoretische kennis op financieel gebied heb ik veel kennis in de praktijk opgedaan bij diverse soorten bedrijven. O.a. bij overheidsorganisaties, commerciële nationale en internationale bedrijven en accountantskantoren voor diverse soorten ondernemingen. Mijn allround kennis heeft mij bij iedere nieuwe uitdaging weer geholpen en bij iedere nieuwe uitdaging heb ik weer iets nieuws geleerd. 

Ik heb mijzelf ontplooid tot een allround financieel consultant, die een ruime werkervaring heeft op het gebied van financiële dienstverlening in verschillende sectoren en graag in oplossingen denkt. Of het nu gaat om het verwerken van een financiële administratie, het opstellen van een jaarrekening, het verzorgen van een belastingaangifte of het opstellen van diverse rapportages of administraties, ik ben van alle facetten thuis. Ik ben iemand die graag met mensen en cijfers werkt en altijd zal blijven streven naar de beste oplossing op maat. Ik kijk graag verder dan de cijfers die verwerkt worden. Ik kijk naar het totale plaatje met het bedrijf om hier een kloppend verhaal van te kunnen maken, want een goed financieel advies stopt niet bij het verwerken van de cijfers.

Tijdens mijn werkervaring, kwam ik vaak tegen het punt aan bij bedrijven dat de werkdruk die zij ervaren op financieel gebied niet verdeeld is over een geheel jaar, maar betrekking heeft op een bepaalde week van de maand of een bepaalde maand van een kwartaal of een tijdelijke druk is in verband met de uitval van een medewerker. De werkdruk nam dan erg toe voor de werknemers en een paar extra handen, waren zeer gewenst. Maar om deze “extra paar handen” een heel jaar bezig te kunnen houden in de rustigere weken of maanden, was helaas niet mogelijk. Hiermee groeide bij mij het idee om Boekhoudhulp op te starten. Bedrijven, en of dat nu een accountantskantoor is of een groter commercieel bedrijf, financiële ondersteuning bieden op de momenten dat dat nodig is bij het bedrijf zelf. Dat is voor elke onderneming namelijk weer anders.  

Ik hoop met Boekhoudhulp vele bedrijven/ondernemingen de financiële ondersteuning te kunnen bieden die zij nodig hebben, zodat deze zonder extra werkdruk hun eigen bedrijfsvoering verder kunnen voortzetten!

voor de nieuwe website